Pages: [1] 2 3
Print
Author Topic: Concurs Tattoo Magazin!  (Read 8441 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tattoomagazin
Administrator
phpBB Member

tattoomagazin@hotmail.com tattoomagazin
View Profile WWW Email
« on: February 20, 2008, 09:26:22 AM »

In primul rand vreau sa felicit toti iubitorii de tatuaje si piercing din Romania pentru colaborarea cu Tattoo Magazin in anul 2007  si sper ca in anul 2008 vom avea o legatura mult mai apropiata cu mai multe saloane de profil si nu numai.

As dori sa anunt cu ocazia asta ca Tattoo Magazin doreste sa lanseze un concurs de tatuaje.
Acest concurs va fi deschis oricarui iubitor de arta corporala care doreste sa intre intr-o astfel de competitie.
Tot ce va trebui sa faci este sa te inscrii in galeria tattoo din acest site si sa-ti incarci pozele cu lucrarile tale cu mentiunea ‘’ PENTRU CONCURS’’ http://www.tattoo-magazin.ro/galeriefoto/
Ele vor fi examinate de un juriu format din 4 tatuatori profesionisti, numele lor il vom dezvalui in momentul potrivit.Nu dorim sa  se influenteze cu nimic acest concurs!!! Dorim sa castige acesta competitie  cel care iubeste acesta arta si poate sa o si  execute bine!
Pentru finalisti se va organiza o mica conventie LIVE sa-i spun asa, unde castigatorii vor fi onorati cu unul din premiile puse in joc. Spun castigatori pentru ca vom premia 3 tatuatori.
Punem la bataie:

*Locul 1: Un Kit complet de tatuaje
  Care contine:2 aparate de tatuat premium,Un transformator, pedala, clip cord,2 manere, 2 varfuri, un set de culori,ace, capacele, unguente…
**Locul 2: Un aparat de tatuat , maner + varf
*** Locul 3. Un transformator + pedala+ clip cord.

Pentru acest concurs avem 3 sponsori. Dark Art Tattoo Reghin, Vame kft Budapesta si Tattoos Costi Targu Jiu.
Sponsor principal : Dark Art Tattoo si Vame kft

Data finala a concursului :20 Mai 2008 iar finala am stabilit-o in  31-Mai-2008. Daca se va modifica ceva va vom anunta indata.
Asa ca… potzi incepe chiar de astazi sa-ti incarci arta ta in galerie! http://www.tattoo-magazin.ro/galeriefoto/

Daca citesti acest text si nu esti tatuator incearca sa faci acest concurs cat mai cunoscut, dorim sa sprijinim pe cei ce iubesc acesta arta si poate nu au posibilitatea sa-si procure aparatura profesionala.

Legenda:

*  Dark Art Tattoo si Vame kft
     **  Tattoos Costi
   ***  Dark Art Tattoo si Vame kft

« Last Edit: February 20, 2008, 09:31:57 AM by tattoomagazin » Logged

tattoomagazin
Administrator
phpBB Member

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: February 20, 2008, 09:30:19 AM »

Salut, am deschis topicul acesta pentru ca la nici 12 ore de la lansarea acestui concurs cei interesati au venit la mine cu niste intrebari care pe mine personal nu m-ar fi interesat , ceva de genul: '' unde ce cum?'' cand incepe concursul?'' unde se tine concursul?'' si numai asa ceva.. daca sunt nelamuriri si nu numai!  in ceea ce priveste acest concurs va rog sa scrieti aici

Theodor graphix
phpBB Member

View Profile Email
« Reply #2 on: February 24, 2008, 06:20:05 PM »

Ar fi fost o idee sa se faca concursul ptr cei incepatori(sa nu participe oamenii care au o experienta de peste x ani si mai au si saloane) daca tot se vrea ca prin acest concurs cei care nu au o posibitati financiare sa castige masini profesionale.. daca or  sa participe cativa oameni dintre  cei care au fost selectionati cu galerii impresionante pe anu trecut,restul o sa posteze lucrari de dragul participarii Grin.Oricum  ideea e buna si la mai multe Smiley

tattoomagazin
Administrator
phpBB Member

View Profile WWW Email
« Reply #3 on: February 24, 2008, 10:54:00 PM »

Stai linistit, cei care au fost nominalizatti anul trecut cu galerii impresionate nu se vor baga ei in acest concurs, si ei gandesc la fel ca tine, concursul sa fie directionat pentru cei care fac tatuaje home, dar concursul este deschis pentru totzi iubitorii. Aici JURIUL va decide...
Eu urez succes la totzi

tattoomagazin
Administrator
phpBB Member

View Profile WWW Email
« Reply #4 on: February 26, 2008, 07:10:55 PM »

Ne simtim onorati de aparitia stiri despre lansarea primului concurs tattoo de la noi din tara intr-un ziar judetean Informatia Gorjului.

Iata acest material :

Concurs de tatuaje în premieră naţională la Târgu Jiu

Cei mai buni tatuatori din România se vor întrece la Târgu Jiu, în cadrul unui concurs dotat cu premii. Costi Isuf, cel mai cunoscut artist tattoo din Gorj, va organiza un concurs inedit de tatuaje la Târgu Jiu. Artiştii tattoo trebuie să îşi trimită fotografiile cu tatuaje la adresa www.tattoo-magazin.ro, la secţiunea galerie foto. Un juriu va selecta cele mai bune lucrări pentru finală. Concursul  este programat să se desfăşoare la Târgu Jiu, pe 31 mai, data limită de trimitere a fotografiilor fiind 20 mai. Cei care vor ajunge în finală în urma selecţiei vor trebui să realizeze tatuaje pe voluntari: „Tot ce vor trebui să facă participanţii este să se înscrie pe site. Lucrările vor fi examinate de un juriu format din patru tatuatori profesionişti. Numele lor îl vom dezvălui la momentul potrivit. Nu dorim să se influenţeze cu nimic acest concurs!!! Dorim să câştige acestă competiţie cel care iubeşte acestă artă şi poate să o şi execute bine! Pentru finalişti se va organiza o convenţie LIVE să-i spun aşa, unde câştigătorii vor fi onoraţi cu unul din premiile puse în joc. Spun câstigători pentru că vom premia trei tatuatori. Pentru acest concurs avem trei sponsori: Dark Art Tattoo Reghin, Vame kft Budapesta şi Tattoos Costi Târgu Jiu.“, a declarat Costi Isuf.

• Marin IORDACHE

« Last Edit: February 26, 2008, 07:34:10 PM by tattoomagazin » Logged

Theodor graphix
phpBB Member

View Profile Email
« Reply #5 on: February 28, 2008, 10:44:27 AM »

m-am uitat la unele lucrari ptr concurs.....nu sunt oamenii cu galeriile de anu trecut da mi se pare ca incepatori nu sunt,cel putin spus ,sau fara salon(sau poate m-a inselat pe mine ochiu').Lucrarile,unele, sunt misto da ma refer strict la ce spuneam mai sus.... Embarrassed.

tattoomagazin
Administrator
phpBB Member

View Profile WWW Email
« Reply #6 on: March 13, 2008, 11:02:35 AM »

CONCURS DE TATUAJE NEWSLETTER !!

In urma unor discutii purtate cu colegii din bransa am ajuns sa stabilim detaliile finale in ceea ce priveste acest concurs de tatuaje!

Prin urmare am hotarat urmatoarele:  data finala sa fie  7 Iunie , deci totzi finalistii se vor intalni pentru confruntarea live pe data de 7 Iunie. (cade sambata)
Organizarea acestui eveniment va fi in SIBIU in locatia  ‚’ X FUTURE Galery’’, din  Str Constitutiei , nr 3 (la 3 min de gara) ,Date de contact: tel 0788 899 998 - Calin Oprescu , owner mail xfuture@zappmobile.ro. Aici avem la dispozitie tot ce ne trebuie, sala pentru concurs, sala de conferinta de presa, bar, si camere pentru dormit. Acestea din urma vor costa: 40 ron cazarea pt o noapte , camerele sunt dotate cu dus, toaleta...Purtam discutii cu Calin proprietarul acestei superbe locatii, ca cei care isi vor rezerva din timp camere sa beneficieze de ceva reduceri!
 De toata aceasta organizare este responsabil bunul meu prieten Ovidiu de la ‚’’Transilvania Tattoo’’- Sibiu, caruia tin sa-i multumesc pentru ca se numara printre putinii din aceasta tara care incearca sa faca ceva pentru ca imaginea tatuajului din Romania sa se schimbe in bine si ca, comunitatea tatuatorilor de la noi din tara sa fie o comunitate stransa si prietenoasa.

Acest concurs l-am deschis pentru totzi iubitorii de arta corporala, dar in urma unor discutii cu sponsorul principal si cu membrii juriului am ajuns la concluzia ca acest concurs sa-l organizam pentru cei care intr-adevar iubesc aceasta arta dar nu au posibilitatea achizitionarii unor ‚’scule’’profesionale , asa ca cei care sau inscris in acest concurs si se STIU ca lucreaza intr-un salon profesional de tatuaje ii voi ruga sa se retraga din acesta competitie, lasand loc celor ‚’mici’’care intr-adevar au nevoie de aceste premii!.VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!
Suntem in discutii si speram ca in toamna sa reusim organizarea unei convetii tattoo , acolo vreau sa adunam toate saloanele din Romania si nu numai!
« Last Edit: March 14, 2008, 02:35:08 PM by tattoomagazin » Logged

Theodor graphix
phpBB Member

View Profile Email
« Reply #7 on: March 13, 2008, 12:47:33 PM »

respect...

tattoomagazin
Administrator
phpBB Member

View Profile WWW Email
« Reply #8 on: March 13, 2008, 01:07:47 PM »

Thanks!
 in graba care AM RESCRIS PE FORUM ACEASTA STIRE AM UITAT SA MENTIONEZ FAPTUL CA :Vame kft Budapesta va fi prezent la acest eveniment cu un stand de prezentare si vanzare in tot ceea ce priveste aparatura si acesorii tattoo, tusuri, ,tot- tot, doritorii deci pot sa-si achizitioneze aparatura noua de ultima generatie la preturi promotionale!

Cypy Tattoo
Global Moderator
phpBB Member

We have to look for the facts, not words....

cypy_tattoo@windowslive.com
View Profile
« Reply #9 on: March 14, 2008, 10:27:11 AM »

Va urez bafta si succes la toti participanti la concurs , sa castige cel mai bun , bafta

Theodor graphix
phpBB Member

View Profile Email
« Reply #10 on: March 14, 2008, 10:49:44 AM »

Ar fi fost bine sa fie in wekend(ar veni mai multa lume), ca 7 parca pica intr-o luni. Sad> Si o sa fie un impediment pentru cei care nu sunt din acea zona a tarii, sau care mai si muncesc..

tattoomagazin
Administrator
phpBB Member

View Profile WWW Email
« Reply #11 on: March 14, 2008, 02:23:40 PM »

Nu dezinforma prietene! 7 IUNIE , cade sambata, ..cele bune!

tattoomagazin
Administrator
phpBB Member

View Profile WWW Email
« Reply #12 on: March 14, 2008, 05:00:04 PM »

Cu scuzele de rigoare!
Da, era o greseala in text ... am un motiv destul de bun zic eu, textul l-am scris la 12 noaptea...

Theodor graphix
phpBB Member

View Profile Email
« Reply #13 on: March 14, 2008, 11:44:30 PM »

Nici o problema, bine ca s-a rezolvat si e super ca pica sambata... Grin>

DarkAngel
phpBB Interested
**

View Profile
« Reply #14 on: March 16, 2008, 09:03:51 PM »

O intrebare... galeria este deschisa si pt public? Cheesy daca vreau sa o vizitez ca simplu cetatean si iubitor de arta se poate? se percepe taxa de intrare cumva?... Cheesy sau pana pe 7 iunie mai e de stabilit la aceste aspecte?

Be crazy! Rock on!
Pages: [1] 2 3
Print
Jump to: